Rokopis TIM

Jelka Otorepec s.p.

  • računovodske storitve
  • poslovne storitve
  • davčno svetovanje

Rokopis TIM

Podjetje Rokopis se v svoji osnovni dejavnosti finančne in računovodske storitve pojavlja na trgu že dobrih dvajset let. Njegov ustanovitelj Štefan Otorepec je pričel z dejavnostjo leta 1994 in vodil podjetje vse do svoje upokojitve konec leta 2009. Poslovno krmilo sem prevzela z letom 2010, podjetje smo preimenovali v Rokopis TIM; v podjetju smo tri strokovno usposobljene računovodkinje, ki smo z dolgoletno prakso na področju knjigovodstva in računovodstva vešče dela, strankam skušamo prisluhniti, pomagati in jim svetovati za pravilno poslovno in davčno odločitev.

Pripravljamo in knjižimo dokumentacijo, izdelamo vse potrebne obračune, tako za mesečna poročila, kot tudi za  medletne izkaze in zaključni račun bilančnega leta. Strankam nudimo zaključeno celoto računovodskih storitev. Sistem dela imamo naravnan tako, da stranka dostavi mesečno dokumentacijo v podjetje, mi dokumente obdelamo, poknjižimo, pripravimo potrebne obračune, s strankami komuniciramo večina preko telefona ali e-pošte, oz. smo dosegljive od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

Rokopis TIM,
Jelka Otorepec s.p.

Kolodvorska ulica 31B
2310 Slovenska Bistrica

E-mail: rokopis@siol.net
TEL: 02 8050580

Davčna številka SI:58643745
Matična:3672042000

01

profesionalna ekipa

02

popolna priprava

03

100% zadovoljstvo

Cenik storitev

Cena računovodskih storitev se oblikuje individualno na podlagi vaših podatkov o velikosti podjetja/poslovanja, računi se izstavljajo/plačujejo mesečno-pavšal, dodatno se zaračuna še letna izdelava bilanc in izvedba drugih storitev po dogovoru; zato potrebujemo vaše podatke, da pripravimo ponudbo.